Servicii

Cleon.ro va pune la dispozitie o gama completa de servicii pentru: hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, cluburi, sali de conferinta, biserici si alte locase de cult, sali polivalente, sali de sport, piscine si bazine olimpice, SPA-uri, apreschi-uri, centre comerciale, studiouri, cinema si bineinteles pentru ACASA.

  • proiectare sisteme audio, integrare si instalare boxe, amplificatoare, etc
  • solutii de iluminat: proiectoare, benzi led, luminat arhitectural
  • sisteme de control sau echipamente video (multi media) si de supraveghere

Echipa CLEON este alcatuita din ingineri audio si tehnicieni care se ocupa de proiectarea, instalarea, calibrarea si mentenanta sistemelor multimedia, audio si de lumini.

Acestia deplaseaza in locatia dumneavoastra pentru a creea o schita 3D si a implementa planul intregului proiect dupa necesitatiile si dorintele clientilor, dupa care prezinta schitele grafice cu toti parametrii necesari pentru implementarea optima a sistemului de sunet si lumini.

De asemenea dupa instalare se poate asigura oricand suport tehnic specializat.

Instalam: boxe (de tavan, de perete, suspendate), lumini de orice fel (inclusiv instalatii electrice complete), microfoane, mixere, sisteme home audio, camere de supraveghere, sisteme Cinema sau orice fel de echipament audio, video sau de iluminat (interior sau exterior).