Licitatii / Fonduri Europene

Toate produsele de pe site-ul www.cleon.ro sunt disponibile pentru achizitii publice sau private (cu achizitie publica directa) sau prin prodecura de achizitie simplificata. Pana in prezent am comercializat produse catre: scoli, licee, primarii, biserici si diverse institutii de stat.

Daca doriti sa faceti o achizitie de produse prin platforma SICAP (fosta SEAP) va rugam sa ne contactati prin email sau telefon (http://www.cleon.ro/contact)


START UP (proiecte) : pana in prezent am livrat produsele noastre catre zeci de firme Start UP care activeaza in domeniul ospitalitatii sau al scenotehnicii. Va ajutam sa integrati in bugetul dumneavoastra toate echipamentele necesare pentru desfasurarea activitatii indiferent de natura lor. In functie de cerintele proiectului dumneavoastra va punem la dispozitie oferte de pret, contracte, facturi, documente tehnice, certificate si tot ceea ce finantatorul dumneavoastra va solicita pentru implementarea proiectului Start UP.


FONDURI EUROPENE (PROIECTE) : va oferim consultanta, suport tehnic si legatura directa cu un consultant CLEON.

Va putem la dispozitie toate documentele necesare implementarii proiectului, lucram direct cu sute de producatori, putand livra orice fel de echipament doriti (chiar daca acesta nu este vizibil pe site).

Va punem la dispozitie instruire (training) pentru personal si suport tehnic continuu.


Prin noi puteti achizitiona orice fel de echipament doriti !!!