Retur

Produsele achizitionate pe site-ul www.cleon.ro se pot returna conform O.U.G. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca se constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, sau dupa caz, fara invocarea unui motiv anume.

FLOYD EVENTS SRL accepta returnarea produselor achizitionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, cu urmatoarele conditii:


1. Doar pentru PERSOANELE FIZICE  ce au comenzi efectuate la distanta (comanda online/telefonica):


Pentru exercitarea dreptului de retragere din contract, trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa contact@cleon.ro in care sa specificati:

  • numele si prenumele din comanda
  • numarul comenzii
  • produsele de returnat
  • motivul returnarii produselor

in termen maxim de 14 zile calendaristice de la data receptionarii comenzii.

Nu se accepta notificarile verbale (telefonice sau la sediul FLOYD EVENTS SRL)


Cumparatorul este obligat sa returneze produsele prin curier sau personal la adresa

Alba Iulia, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 6C (incinta VW Protos)in cel mai scurt timp, dar nu in mai mult de 14 zile calendaristice de la data exercitarii dreptului de retragere din contract.

Costurile de transport ale returnarii produselor sunt suportate exclusiv de catre Cumparator.

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

NU se pot returna software-uri sau produse ce contin licente ce au fost instalate astfel ca revanzarea lor sa nu mai fie posibila.

NU pot fi returnate produse sensibile igienic ce nu pot fi folosite de mai multi utilizatori: casti in-ear, etc.

NU pot fi returnate produse care au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau

personalizate in mod clar: boxe vopsite in alta culoare, etc.

In cazul in care comanda ta a fost insotita de produse cadou, este necesara si returnarea acestora, in caz contrar se va retine o suma echivalenta a produselor primite cadou;

In cazul in care s-au achizitionat mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur. Restul cantitatii trebuie sa fie sigilata.

Pentru produsele ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi socuri sau alte semne de uzura a echipamentului, FLOYD EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a retine o suma de bani echivalenta valoric cu daunele suferite de produs.

In cazul observarii unor probleme de functionare sau de aspect cauzate de utilizarea echipamentului, ce i-l aduc intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

Pentru produsele returnate ce au fost folosite se poate face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3.

Produsul trebuie sa fie insotit de factura alaturi de chitanta sau bon fiscal (daca e cazul), cat si de certificatul de garantie si alte acte primite exclusiv in original.


FLOYD EVENTS SRL este obligata sa returneze clientului contravaloarea produselor in cel mai scurt timp si nu in mai mult de 14 zile calendaristice de la data exercitarii de catre Cumparator a dreptului de retragere din contract.

FLOYD EVENTS SRL poate amana rambursarea banilor pana in momentul in care se face receptia produselor returnate si constatarea eventualelor daune.


2. Pentru persoanele juridice

Se aplica aceleasi conditii precum cele de la punctul 1, cu exceptia posibilitatii exclusive de returnare a banilor. Returul va fi acceptat doar cu posibilitatea inlocuirii produselor returnate cu un produs/mai multe produse de aceeasi valoare sau de o valoare mai mare (cu plata diferentei).


FLOYD EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul in cazuri justificate precum: produsele returnate nu se prezinta in stare perfecta de functionare, nu au toate ambalajele originale sau prezinta daune vizibile care diminueaza semnificativ valoarea produsului, produsele au fost aduse pe comanda special la cererea clientului etc.